Ainekset:
(2 hengelle)
300g broilerin sisäfileitä (maustamaton)
Marinadi:
5 rkl oliiviöljyä
1 rkl jauhettua korianteria
1,5 rkl cajun-maustetta
0,5 tl jauhettua kanelia
1-kyntinen valkosipuli, hienonnettuna
ripaus ruususuolaa
100g jäävuorisalaattia, silputtuna
240g kidneypapuja
2 tomaattia, kuutioituna
1 pieni punasipuli, hienonnettuna
0,5 ruukku tuoretta korianteria, silputtuna
2 rkl limen mehua
1 avokado, kuutioituna
50g Santa Marian nacho chipsejä, murennettuna
ripaus ruususuolaa
ripaus mustapippuria
Sekoita marinadin ainekset keskenään. Laita broilerin sisäfileet muovipussiin ja kaada marinadi päälle. Pyörittele fileitä huolellisesti, jotta marinadia on jokaisessa fileessä suurinpiirtein saman verran. Laita fileet jääkaappiin marinoitumaan puolesta tunnista tuntiin. Nosta fileet huoneenlämpöön n. 10 minuuttia ennen paistamista.
Silppua salaatti ja sekoita kuutioidut tomaatit ja punasipuli keskenään. Lorauta tomaatti-sipuliseokseen limen mehu ja lisää avokado. Sekoita ja mausta ripauksella ruususuolaa ja mustapippuria. Huuhdo kidneypavut lämpimällä vedellä. Asettele lautasille salaattia, kidneypapuja, tomaatti-sipulisekoitusta, silputtua korianteria ja murennettuja nacho chipsejä. Paista broilerin sisäfileet kypsiksi ja siivuta ne. Asettele fileet annosten päällimmäiseksi ja koristele halutessasi korianterilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti